Bejelentés


Naruto fan oldal Minden ami naruto :P

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Hírek
A hét videojáGet your own Chat Box! Go Large!
Egy kis késéssel megérkezzett a sima naruto 122.szinkronos darabja. Letöltések=>Sima naruto Végre kijőtt a Naruto shippuden 197-198.része ami nem filler huhúúú 197 Katt=========ide========= 198 Katt=========ide========= Holnap csütörtök és jön a duplarészes folytatás :D tessék itt egy trailer : A neji-kun.5mp.eu bemutatja a salyát kis narutós filmjét tessék nézzétek meg :D : Szereted a narutot és nem akarsz ezreket költeni egy egy kis figurára akkor katt az új menüpontra : Papír naruto Nem tudom hogy az animax hogyan csináta de a héten kimaradt a 119.rész o_O de sebaj a 120-121-at feltettem nektek az oldalra ~_~ katt Letöltések=>Sima naruto A héten nincs sok Frissítés de már csak 1 hét és dupla részes shippuuden lessz :D o_O De addig is egy kis ííízelííítő: Új menüpontok láttak napvilágot. A 196.rész katt =Ide= Újabb naruto shippuuden rész a láthatáron ez a filler sorozat legutolsó darabja jövöhéten egy rész szünet és megkezdődik a kagék gyűlése :D (dupla résszel :D) 2011.02.10:197-198.rész:Kagék Gyűlésének összehívása-Danzou a 6. hokage. 2011.02.17:199.rész az öt kage gyűlése 2011.02.24:200.rész Naruto közbeszól. 195.rész katt=ide= Már megint csütörtök megint egy shippuuden rész :P De egy jó hírem is van január 27.-én véget érnek a fillerek utána egy hét szünet és két rész lessz és meg kezdődik a kagék gyűlése :D Ezen a héten kijött a naruto 117-118.része természetesen letölthetövé tettem számotokra. A Mai napon játszottam ps3-mon a Naruto ninja storm 2-vel nagyon jó csak ajánlani tudom tessék itt egy Trailer:

A héten nagyon keveset sikerült fejleszteni a központi felvételi miatt de jövöhéten igérem enyivel többet fogok Új szerk=új banner=> < > A mai napon új bannere lett az oldalnaknem a legjobb de legalább egyedi: Sziasztok.:D mint látjátok ez egy új Narutós oldal :D hát igen már megint egy de ez nem csupán egy ez az igazi:D Sok sikert az oldalhoz remélem mindent megtaláltok :D 2011.01.10
Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!